Vacatures

DTP / PRINTOPERATOR

TMS Design is een gezond reclamebelettering bedrijf. Een team met loyale collega’s is dagelijks bezig met het voor een brede diverse groep relaties bedenken, produceren en uitvoeren van de meest uiteenlopende reclamebeletteringen. Wij zijn per direct op zoek naar een creatief technisch dtp-er met ervaring in de sign branche.
Lees verder

ALLROUND SIGNMAKER - SIGN SPECIALIST

TMS Design Belettering is een gezond reclamebelettering bedrijf. Een team met overwegend jonge mensen die dagelijks bezig zijn met het maken en verzorgen van de meest uiteenlopende reclamebeletteringen. We groeien gestaag en gezond. Houden van sfeer en van de handen uit de mouwen steken. We sign daarom op zoek naar iemand die weet van aanpakken met feeling voor het grafische vak.
Lees verder

ALLROUND SIGNMAKER

TMS Design Belettering is een gezond reclamebelettering bedrijf. Een team met overwegend jonge mensen is dagelijks bezig met het, voor een brede diverse groep relaties, bedenken, maken en verzorgen van de meest uiteenlopende reclamebeletteringen. We groeien gestaag en gezond. Houden van sfeer en van de handen uit de mouwen steken. We zijn nu op zoek naar collega’s die voor ons een versterking betekenen in ons team.
Lees verder

Sign Manager (Fulltime)

BEN JIJ EEN CREATIEVE DUIZENDPOOT DIE ONZE WERKDAG OP ROLLETJES LAAT LOPEN? REAGEER DAN SNEL!
Lees verder

Stagiair Sign

TMS Design Belettering is een gezond reclamebelettering bedrijf. Een team met overwegend jonge mensen is dagelijks bezig met het, voor een brede diverse groep relaties, bedenken, maken en verzorgen van de meest uiteenlopende reclamebeletteringen. We groeien gestaag en gezond. Houden van sfeer en van de handen uit de mouwen steken.
Lees verder

TMS DESIGN, SIGNMAKING IN OPTIMA FORMA