Allround Signmaker - Sign Specialist

Allround Signmaker
Sign Specialist

TMS Design Belettering is een gezond reclamebelettering bedrijf. Een team met overwegend jonge mensen die dagelijks bezig zijn met het maken en verzorgen van de meest uiteenlopende reclamebeletteringen. We groeien gestaag en gezond.
Houden van sfeer en van de handen uit de mouwen steken.We sign daarom op zoek naar iemand die weet van aanpakken met feeling voor het grafische vak. 

Jij…bent een ervaren signmaker die onze projecten kan opnemen, managen, plannen en uitvoeren. Andere passende typeringen zijn niet afwachtend, leergierig, betrokken, technisch en collegiaal. Ook ben je een teamspeler zonder hoogtevrees en heb je 2 rechterhanden. Je hebt ervaring met projectmanagement en je bent in het bezit van een rijbewijs. 

Je denkt niet in problemen maar in oplossingen. Je bent assertief!  Je woont in de omgeving van Purmerend en vindt een beetje reistijd geen probleem. Je loopt al een aantal jaar mee in de reclamewereld.
Auto’s beletteren, wrappen en voorzien van zonwerende folie kunnen we gerust aan je overlaten. Montage van logo’s, teksten en borden heb je vaker gedaan. 
Aanbrengen van etsfolie, full colour behang en andere interne decoratie zijn bij jou in vertrouwde handen. 

Kortom, je bent een ervaren alleskunner.

Do you dare to sign?

WORDT JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?
SOLLICITATIE MET MOTIVATIE EN CV KAN NAAR INFO@TMSDESIGN.NL

TMS DESIGN, SIGNMAKING IN OPTIMA FORMA