Allround Signmaker

TMS Design Belettering is een gezond reclamebelettering bedrijf. Een team met overwegend  jonge mensen is dagelijks bezig met het, voor een brede diverse groep relaties, bedenken,  maken en verzorgen van de meest uiteenlopende reclamebeletteringen. We groeien gestaag en gezond.  Houden van sfeer en van de handen uit de mouwen steken. We zijn nu op zoek naar collega’s die voor ons een versterking betekenen in ons team. 

Jij…weet van aanpakken en bent niet afwachtend. Andere passende typeringen zijn leergierig, betrokken,  technisch en collegiaal met feeling voor het grafische vak. Ook ben je een teamspeler  zonder hoogtevrees en heb je 2 rechterhanden. Je hebt ervaring en je bent in het bezit van rijbewijs.

Je denkt niet in problemen maar in oplossingen. Je bent assertief! Je woont in de omgeving van Purmerend en vindt een beetje reistijd geen probleem.
Je loopt al een aantal jaren mee in de reclamewereld. Auto’s beletteren, wrappen en voorzien van zonwerende folie kunnen we gerust aan je overlaten. Montage van logo’s, teksten en borden heb je vaker gedaan.  Aanbrengen van etsfolie, full colour behang en andere interne decoratie zijn bij jou in vertrouwde handen.  Kortom je bent een ervaren alleskunner.

Herken je jezelf in bovenstaande typering? Mail dan snel, wij zoeken je!

WORDT JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

SOLLICITATIE MET MOTIVATIE EN CV KAN NAAR INFO@TMSDESIGN.NL

TMS DESIGN, SIGNMAKING IN OPTIMA FORMA